• Luni – Duminică 24/7
  • Str. Alexei Șciusev nr. 73, oficiul 8
  • +373 602 88 553
  • Luni – Duminică 24/7
  • Str. Alexei Șciusev nr. 73, oficiul 8
  • +373 602 88 553

SERVICII EXECUTIVE TRAVEL SOLUTIONS

Vă propunem o gamă largă de servicii.

Transferuri-ETS

Transferuri

Știm că nu este mereu ușor să planifici o călătorie, de aceea vă punem la dispoziție serviciul de transfer de la/către aeroport și nu numai. În cazul transferurilor de la aeroport, șoferul vă va aștepta cu numele scris, în terminalul de sosiri, mașina fiind pregătită afară cu temperatura potrivită în interior. Veți avea parte de o călătorie plăcută, sigură și în condiții de confort, astfel încât nu vă mai rămâne decât să vorbiți cu familia, să citiți, să vedeți un film sau să vă planificați întâlnirile de afaceri.

Cumparaturi (1)

Cumpărături și timp liber

Dacă plănuiți o plimbare la cumpărături sau pentru a vizita un obiectiv turistic și doriți să vă bucurați pe deplin, vă punem la dispoziție o mașină elegantă cu un șofer manierat, care cunoaște cele mai bune locuri pentru cumpărături și locații de vizitat. Nu veți avea grija parcărilor, sau a bagajelor de cumpărături, iar mâinile și picioarele dumneavoastră vă vor mulțumi.

Servicii-Evenimente VIP

Evenimente VIP

Fie că vorbim de un eveniment privat sau transportul unei persoane publice, vă punem la dispoziție autoturismele noastre cu perdele sau geamuri negre, alături de șoferii noștri discreți pentru un transport intim, ferit de ochii lumii și aparatele de fotografiat. Șoferii au cursuri de conducere defensivă și cunosc bine sau studiază orașele înainte de un eveniment.

Servicii-Evenimente Corporate

Evenimente corporate

Evenimentele corporate necesită o planificare atentă și un serviciu de închiriere auto pe care te poți baza. Cu experiența șoferilor noștri, confortul mașinilor și accesoriile puse la dispoziția clienților (internet, tabletă, ziare, apă minerală, etc.) nu veți avea nici o grijă. Fie că vorbim de președinții companiilor sau colegi, aceștia vor avea parte de un serviciu care se ridică la cele mai înalte standarde.

nunti-si-botezuri (1)

Nunți și botezuri

Fiind una dintre cele mai frumoase și importante zile din viața unei persoane, veți dori un serviciu cu mașini elegante și șoferi manierați, îmbrăcați la costum, care vor fi la dispoziția dumneavoastră și vă vor asista atunci când aveți nevoie. Cu acest lucru pus la punct, veți avea mai mult timp pentru a vă ocupa de eveniment, iar musafirii vor rămâne impresionați. Mașinile sunt dotate cu umbrele și multe alte lucruri (șervețele, perii, set cusut, etc.) care vă pot fi de folos în situații neprevăzute.

Servicii-Internationale-2

Servicii internaționale

Prin partenerii noștri din România sau alte țări, puteți solicita un transfer de la aeroport și nu numai. Astfel vă puteți concentra pe alte lucruri mai importante, știind că aveți un serviciu de încredere. Dacă nu avem un partener într-o anumită țară vom face eforturi pentru a vă găsi un transport pe gustul dumneavoastră.

Servicii-Transport Romania

Transport în România

Dacă doriți un transfer către aeroportul Henri Coandă București, o zi de cumpărături la Pallas Iași, un weekend la Brașov ori un sejur pe litoralul românesc, ei bine șoferii noștri cunosc foarte bine aceste locuri și veți primi și un scurt itinerariu cu parcursul traseului dar și cu punctele de interes și vizitat. Nu trebuie să va gândiți la plata parcărilor, cum și pe unde să ajungeți, programul de vizită sau accesul în diverse locuri, noi vă punem la dispoziție un pachet complet de transport.

inchiriere-auto-cu-sofer-bucuresti-ets.md

FREE WIFI

Acoperire WIFI pe tot parcursul drumului

OFERIRE TABLETĂ

Oferim tabletă în timpul călătoriei noastre 

CONDIȚIONER

Asigurăm o ambianță plăcută

BĂUTURI

Oferim băuturi pe parcursul călătoriei noastre

UMBRELE

Oferim umbrele în caz de necesitate

ȘERVEȚELE

Oferim șervețele la drum

Programează un sunet

Nume

Email

Telefon

Oraș (opțional)

Cel mai bun timp de a fi sunat

Sunt de acord cu Termenii si Condițiile de stocare a datelor mele personale.

Prin completarea acestui formular, vei obține un sunet fără nici o obligație și vei fi contactat în timp de cîteva ore.
ORELE DE LUCRU
Duminică Closed
Luni 9:00 - 17:30
Marți 9:00 - 17:30
Miercuri 9:00 - 17:30
Joi 9:00 - 17:30
Vineri 9:00 - 17:30
Sîmbătă Closed