• Luni – Duminică 24/7
  • Str. Alexei Șciusev nr. 73, oficiul 8
  • +373 602 88 553
  • Luni – Duminică 24/7
  • Str. Alexei Șciusev nr. 73, oficiul 8
  • +373 602 88 553

Autoturismele sunt din clasa business dotate cu tot ce considerăm necesar pentru a spori și mai mult confortul pasagerilor: băuturi, internet, tabletă, ziare și reviste, umbrele, șervețele, etc.

CLASA - Executive

Audi A6 – Se spune că există o forță aproape olimpică pentru cele patru inele ce constituie marca Audi. Din exterior, Audi A6 emană un design sofisticat și modern. E elegant, dar destul de agresiv ca să iasă în evidență. Totodată, Audi este, fără îndoială, campionul tehnologiei cu tracțiune integrală în mașinile de pasageri.

BMW Seria 5 – Este o mașină fabricată de ”Bavarian Motor Works” încă din 1972. Ani la rând a format coloana vertebrală a gamei BMW și mereu în topul autoturismelor din clasa executivă datorita rafinamentului oferit, Seria 5 acoperă cu succes segmentul business.

Mercedes E Class – Mercedes este o marcă consacrată în industria autovehiculelor și al doilea mare producător de mașini de lux la nivel global. Lux și tehnologie, asta putem găsi în autoturismul folosit de cele mai multe companii de profil din lumea întreagă, Mercedes E Class.

CLASA – MPV

Mercedes V Class – Mercedes-Benz prezintă luxul într-un format unic. Eleganță, stil, confort și spațiu sunt patru cuvinte ce definesc Clasa V. Conceptul universal și datorită sistemelor de siguranță autoturismul oferă soluția potrivită fie că vorbim de delegații sau călătorii lungi.

Volkswagen Multivan – Excelență redată de un interior spațios, cu materiale de calitate și tehnologie de vârf care asistă șoferul, Multivan se adaptează oricăror nevoi. Este alegerea celor ce doresc un microbuz cu renume și care are în spate multe generații de van-uri pentru pasageri.