• Luni – Duminică 24/7
  • Str. Alexei Șciusev nr. 73, oficiul 8
  • +373 602 88 553
  • Luni – Duminică 24/7
  • Str. Alexei Șciusev nr. 73, oficiul 8
  • +373 602 88 553

Executive Travel Solutions

este o companie care se ocupă exclusiv cu închirierea autoturismelor cu șofer. Cu timpul am învățat că doar dacă faci un lucru cu plăcere și dedicație iese așa cum trebuie, de aceea noi facem un singur lucru… oferim clienților noștri o experiență unică atunci când vine vorba de închirierea unui autoturism cu șofer. Cu o experiență de peste 10 ani în aceste servicii atât în România cât și în Republica Moldova și cu cooperări internaționale vă putem garanta o calitate de excepție a serviciilor pe care le prestăm. Credem cu tărie in calitatea serviciului nostru și nu punem în fața acestuia cantitatea. Ne respectăm clienții, le respectăm intimitatea, gusturile și dorințele acestora.

Flota noastră este una premium, cu mărci precum Audi, Mercedes-Benz sau BMW, și cele mai reușite modele pentru aceste servicii. Așa cum respectăm clienții și angajații noștri, la fel respectăm și mașinile din parcul propriu. Autovehiculele sunt permanent verificate și păstrate în condiții optime pentru a fi oricând la dispoziția clienților noștri. Nu sunt conduse decât de personalul calificat ETS, sunt asigurate internațional și respectă normele europene de circulație.

Ne vom păstra valorile morale și orientarea către client indiferent de situație sau presupusul câștig.”

 — IONUȚ MIRITȚA, Fondator Executive Travel Solutions

Șoferii noștri sunt mereu pregătiți să ofere cele mai bune servicii pentru că asta fac zi de zi cu entuziasm și profesionalism. Sunt pregătiți în oferirea primului ajutor și au absolvit cursuri de conducere defensivă la școli din România. Instruirea permanentă și respectul oferit  angajaților noștri se reflectă direct în prestația acestora față de client.